aAnmelden & Contact

 T: 06 – 83 54 96 81

Je kunt je aanmelden per telefoon. Er zijn afspraakmogelijkheden op doordeweekse dagen tussen 09.00u en 17.00u.

Nieuwe intakes kunnen over circa 24 weken* worden ingepland, de behandeling kan direct na de intake starten. Deze wachttijd is onafhankelijk van de diagnose of het type zorgverzekeraar.

Studenten die willen deelnemen aan de groepstraining Acceptance and Commitment Therapy (+/- 4 deelnemers) kunnen eerder starten. De volgende groep start in januari (woensdagmiddag). Er is daarna ook individuele behandeling aanvullend mogelijk. Bel of app voor meer informatie of aanmelding. Er is nog 1 plek vrij.

*laatste update wachttijdinformatie 27-11-2023

Wachttijd informatie

Zie je er tegenop om lang te wachten op een behandeling? Misschien kun je ergens anders sneller terecht. Je kunt aan jouw huisarts vragen of hij/zij alternatieven voor je weet. Ook jouw zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf jouw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Tot aan het eerste face to face gesprek ben je nog niet in behandeling en word je aangeraden bij dringende psychologische problemen contact op te nemen met de huisarts.

Hoofdvestiging

Phoenixstraat 6
2611 AL Delft

Het betreft gezondheidscentrum Phoenix. Aan de voorzijde springt vooral de apotheek in het oog, maar in het gebouw zitten meerdere zorgverleners die samen gezondheidscentrum Phoenix vormen. Lijn 1 Psychologenpraktijk maakt daar deel van uit en is gehuisvest op de eerste verdieping. Bij aankomst word je verzocht op de gele bank plaats te nemen die direct na de trap rechts staat. Zodra je aan de beurt bent word je gehaald.

Impressie foto’s Praktijk, ., .
.

Vestiging 2

Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Het betreft verzamelgebouw Delftstede. In het gebouw zitten meerdere bedrijven en zorgverleners, Lijn 1 Psychologenpraktijk maakt daar deel van uit en is gehuisvest op de eerste verdieping in kamernummer 112. Bij aankomst word je verzocht op de rode bank plaats te nemen die na de trap rechts voorbij de klapdeuren staat. Zodra je aan de beurt bent word je gehaald.

Impressie foto’s: Praktijk...

Vestiging 3

Frederik Matthesstraat 30
2613 ZZ Delft

Het betreft Villa van Marken, In het gebouw zitten meerdere bedrijven en zorgverleners, Lijn 1 Psychologenpraktijk maakt daar deel van uit en is gehuisvest op de tweede verdieping (de zolder verdieping). Dit is onze grootste ruimte, hier vinden zowel individuele gesprekken als groepsbehandelingen plaats.

nb. Deze mooie groepsruimte is ook te huur! Klik hier voor meer informatie.

Lijn 1 Psychologenpraktijk

Lijn 1 

Psychologenpraktijk

Lees hier 

Onze coronamaatregelen