aAnmelden & Contact

I.v.m. vakantie is de praktijk niet bereikbaar t/m 26 augustus, clienten die al in behandeling zijn kunnen direct contact opnemen met hun behandelaar.

Gezien de lange wachtlijst hebben wij tot nader bericht een aanmeldstop voor nieuwe clienten. Voor alternatieve opties kunt u kijken op www.psyzorghoflanden.nl.

Studenten die willen deelnemen aan de groepstraining Acceptance and Commitment Therapy (max 4 deelnemers) kunnen zich nog wel aanmelden. De volgende groep start waarschijnlijk in oktober (september intakes). Er is daarna ook individuele behandeling aanvullend mogelijk. App voor meer informatie of aanmelding. T: 06 – 83 54 96 81. Eind augustus zal hierop gereageerd worden.

*laatste update wachttijdinformatie 05-07-2024

Wachttijd informatie

Zie je er tegenop om lang te wachten op een behandeling? Misschien kun je ergens anders sneller terecht. Op www.psyzorghoflanden.nl vind je andere gekwalificeerde vrijgevestigde zorgverleners in deze regio. Ook jouw zorgverzekeraar kan je ondersteunen middels zorgbemiddeling, zodat je binnen 4 weken vanaf jouw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

In geval van nood

Als je bij dringende psychische problemen niet kunt wachten tot de intake of je volgende afspraak in de praktijk, of totdat je met de praktijk contact hebt kunnen leggen, bel je voor spoedzorg je eigen huisarts. Buiten kantoortijden is dat in Delft de huisartsenpost: 015-2511930 (gevestigd in Reinier de Graaf ziekenhuis) of je belt met 0800-0113 (zelfmoordpreventie).

Hoofdvestiging

Phoenixstraat 6
2611 AL Delft

Het betreft gezondheidscentrum Phoenix. Aan de voorzijde springt vooral de apotheek in het oog, maar in het gebouw zitten meerdere zorgverleners die samen gezondheidscentrum Phoenix vormen. Lijn 1 Psychologenpraktijk maakt daar deel van uit en is gehuisvest op de eerste verdieping. Bij aankomst word je verzocht op de gele bank plaats te nemen die direct na de trap rechts staat. Zodra je aan de beurt bent word je gehaald.

Impressie foto’s Praktijk, ., .
.

Vestiging 2

Phoenixstraat 66
2611 AM Delft

Het betreft verzamelgebouw Delftstede. In het gebouw zitten meerdere bedrijven en zorgverleners, Lijn 1 Psychologenpraktijk maakt daar deel van uit en is gehuisvest op de eerste verdieping in kamernummer 112. Bij aankomst word je verzocht op de rode bank plaats te nemen die na de trap rechts voorbij de klapdeuren staat. Zodra je aan de beurt bent word je gehaald.

Impressie foto’s: Praktijk...

Vestiging 3

Frederik Matthesstraat 30
2613 ZZ Delft

Het betreft Villa van Marken, In het gebouw zitten meerdere bedrijven en zorgverleners, Lijn 1 Psychologenpraktijk maakt daar deel van uit en is gehuisvest op de tweede verdieping (de zolder verdieping). Dit is onze grootste ruimte, hier vinden zowel individuele gesprekken als groepsbehandelingen plaats.

nb. Deze mooie groepsruimte is ook te huur! Klik hier voor meer informatie.

Lijn 1 Psychologenpraktijk

Lijn 1 

Psychologenpraktijk

Lees hier 

Onze coronamaatregelen